Тереза Мей Депутати от торите обмислят вътрешнопартиен преврат срещу Тереза

...
Тереза Мей Депутати от торите обмислят вътрешнопартиен преврат срещу Тереза
Коментари Харесай

Депутати от торите обмисляли вътрешнопартиен преврат срещу Тереза Мей


Тереза Мей

Депутати от торите обмислят вътрешнопартиен прелом против Тереза Мей в резултат на растящо неодобрение. Става дума за последователи на Брекзит и депутати, фокусиращи се върху вътрешната политика, които стават все по-недоволни от управническия й жанр, оповестява вестник " Гардиън ".

В средите на Консервативната пария има депутати, които обмислят нов опит за премахване на Тереза Мей от властта, в случай че идните локални избори се развият по неприятен метод, отбелязва вестникът.

Няколко парламентаристи от техните редици обявиха пред " Гардиън ", че изявленията на някогашния министър Ник Боулс, че Мей е " плаха и й липсва упоритост " са получили отзвук измежду парламентарната група на партията, изключително измежду тези депутати, които считат, че министър председателят не се оправя добре по въпросите от вътрешната политика.

Мей към този момент стана обект на няколко опита за вътрешнопартиен прелом против нея след пагубните си резултати на изборите и след поредност гафове на последния партиен конгрес.

В тези моменти изглеждаше, че няма съществено предпочитание за премахване на премиера, преди Обединеното кралство да напусне Европейски Съюз през март 2019 година Но недоволството поради вялото й показване, зле направените рокади в държавното управление и изменящата се тактика по излизането от съюза са станали причина още веднъж да стартира да се приказва за отстраняването й, написа " Гардиън ".

" Тя върви по доста тъничък лед ", сподели пред изданието неназован народен представител от Консервативната партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР