Теодора от последния сезон на Фермата вече е разведена. Тя

...
Теодора от последния сезон на Фермата вече е разведена. Тя
Коментари Харесай

Теодора от Фермата заряза мъжа си

Теодора от последния сезон на " Фермата " към този момент е разведена. Тя заряза брачна половинка си Танко Дяков след финала на шоуто, а доказателството за това е, че към този момент не носи неговата фамилия. Или най-малко по този начин наподобява от профилите ѝ в обществените мрежи.

Според слуховете, красивата брюнетка, която настоятелно защитаваше имиджа си на съвършена и вярна брачна половинка пред камерите, е почнала нова връзка с различен участник от " Фермата ", а точно Пламен, който я ухажваше доста интензивно. В рамките на предаването тя сякаш не се поддаде и намерено му изясни, че двамата могат да бъдат само другари. Но не щеш ли след финала и откакто камерите към този момент не я наблюдават, тя се разведе с бащата на щерка ѝ Ема.

Двамата с Танко живееха в Чикаго, само че след раздялата, Теодора се е завърнала в България и почнала работа като представител на компания за етерични масла. Още в края на предходната година тя е била видяна неведнъж по нощни софийски заведения, което подсказваше, че е поставила завършек на брака си и евентуално е дала късмет на Пламен, написа woman.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР