Теодора от „Ергенът“ все пак призна, че си пада по

...
Теодора от „Ергенът“ все пак призна, че си пада по
Коментари Харесай

Теодора от „Ергенът“: Падам си по мъже като Виктор!

Теодора от „Ергенът“ въпреки всичко призна, че си пада по добре завършени мъже
Теодора от „Ергенът“ обърна палачинката. До оня ден отпадналата от предаването зъболекарка твърдеше в интервютата си, че външният тип на мъжа до нея няма никакво значение и че е била и с мъже с шкембе.

Но, уви, става известно, че въпреки всичко е значимо по какъв начин наподобява половинката й. Сега Теодора признава, че си пада по мъже като Виктор Стоянов, който я отхвърли, като не й даде мечтаната от всички девойки роза.

Теди разкрива, че цялостен живот е във фитнесите и се впечатлява от „добре завършено мъжко тяло“. Тя въпреки всичко декларира, че не можеш да разчиташ единствено на външния тип, с цел да започнеш връзка с някого. Категорична е, че би трябвало първо да опознаеш индивида до себе си и да прецениш дали е за теб.

За късия си престой в „Ергенът“ Теодора не е съумяла да разбере дали Виктор е нейният човек. Според нея обаче двамата не биха имали дълготрайни връзки.

Теди разкрива, че до момента е имала три съществени връзки, само че уви не доста сполучливи. Всички те са приключвали след невярност от страна на сътрудниците й. А последната й връзка се е разпаднала, тъй като с половинката й живеят в разнообразни страни.
 Теодора от
Теодора от „Ергенът“ призна, че избира добре завършени мъже сн. Инстаграм

След „Ергенът“ Теодора се надява да срещен мъж, който „разбира света и живота като нея“, както и да е прям и открит към нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР