Теодора Мудева определено е сред най-красивите българки, които някога изобщо

...
Теодора Мудева определено е сред най-красивите българки, които някога изобщо
Коментари Харесай

Разделени ли са? Теодора Мудева и Румен Радев се забавляват поотделно

Теодора Мудева несъмнено е измежду най-красивите българки, които в миналото въобще са печелили състезанието „ Мис България “. От 2018 година красивата бургазлийка е половинката на националния играч по джудо и модел Румен Радев. Двамата несъмнено са съвършената двойка – или по-скоро бяха такава.

Виж още: Йоана Йоко още веднъж е на премеждие: Леля се насочи на фамилна отмора в Гърция

" Мис България 2018 “ постоянно доста се е гордяла с Румен и честичко заливаше обществените мрежи с техни общи фотоси и сторита. Е, към този момент не е по този начин. Последната им обща фотография в нейния профил е от 3 януари, а в неговия e от 31 август 2021 година И двамата взаимно се следват, само че към този момент не си харесват нито една фотография.

Виж още: В София е мацка №1: Украинката Юлия, която впечатлява в леглото с акробатика

През последните месеци Мудева много постоянно пътува по работа като модел в Египет и Истанбул и то за много дълго време. Това приказва единствено едно – към този момент нищо не я задържа тук.

 

Виж още: " Винтовертът ми изчезна ": Вели Отвертката нагорещи Банско с къса рокличка, питат я носи ли долни дрехи

Когато миската е разрешавала почитателите да ѝ задават въпроси, няколко пъти тя подчертава на това, че някой я е излъгал и тя е изгубила доверието си в хората като цяло. Е, към този момент ви е ясно за кого става въпрос. В техния случай не знаем кой ще загуби повече, тъй като и двамата са топ попадения.

Изображение: https://www.instagram.com/mudevateodorra/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР