Теодора Дренска е политик от НДСВ, депутат в две последователни

...
Теодора Дренска е политик от НДСВ, депутат в две последователни
Коментари Харесай

Ето я депутатката, която за 8 години изговори едва 4 думи в НС

Теодора Дренска е политик от Национална движение „Симеон Втори", народен представител в две поредни Народни събрания – 39-о (б.р. - Събранието работи от 5 юли 2001 до 17 юни 2005 г.) и 40-о Народно събрания (б.р. - то пък работи от 11 юли 2005 до 25 юни 2009 г.).

Тя за общо 1124 съвещания е изговорила едвам 4 думи. И тук не става дума за изявление, а за думи от място – " Оттеглям го ", прецизират от Фондация " Стража "

Тоест на два пъти Теодора Дренска е декларирала предпочитание за изявление, само че го е отдръпнала в последния миг. Така за два приключили мандата си Народното събрание националният представител от Национална движение „Симеон Втори" остава без нито едно изявление от парламентарната естрада.

Теодора Дренска нашумя в предишното, откакто брачният партньор й Цанко Дренски беше упрекнат в източване на Данък добавена стойност. Мъжът й бе измамен под наказателна отговорност дружно с петричките търговци Живко Карадалиев, Лъчезар Петков-Мазния и Георги Стоянов за незаконен импорт на рапично масло от Гърция и укриване на Данък добавена стойност в размер на 800 000 лв.. Аферата е разкрита от Регионалното звено " Борба с проведената престъпност " в Благоевград през лятото на 2006 година. Самият импорт пък е осъществен през далечната 1998 година. През 2008 година делото е прекъснато.

Самият Дренски декларира тогава, че обвиняването против него е поръчково и изяснява офанзивата към него и към брачната половинка му с това, че тя е била юрист по дело, засягащо финансови ползи за към 10 милиона лв.. Пред Темида обвиняването за потребление на фактури менте като погрешни документи издиша и подсъдимите са оневинени дефинитивно в края на 2014 година
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР