Теодор Трифонов спечели контролното състезание по спортна гимнастика при младежите,

...
Теодор Трифонов спечели контролното състезание по спортна гимнастика при младежите,
Коментари Харесай

Теодор Трифонов спечели контролното по спортна гимнастика при младежите



Теодор Трифонов завоюва контролното съревнование по спортна гимнастика при младежите, което се организира в националната база Раковски. Втори и трети се подредиха Божидар Златанов и Владимир Хантов, а Мартин Мишев остана четвърти.

Най-добрият ни състезатели в тази възрастова група Дейвид Хъдълстоун не взе участие в инспекцията, защото е на лагер в Русия.

Контролното е част от подготовката на тима за европейското състезание в Глазгоу през август.

При мъжете многобой игра единствено завърналият се от Съединени американски щати Йордан Александров.

„ Една седмица към този момент съм в София. Долу-горе една седмица ми лиши да привикна с другите уреди и часовата разлика. Добре се усещам, малко по малко влизам във форма. В началото на май започнах да се приготвям за европейското състезание. Колежанското състезание свърши в края на април. Там тази година в националното състезание от цяла Америка на висилка станах четвърти, а на успоредка съм 10-ти. Всъщност това са ми най-силните уреди, там имам най-голяма компликация. Ако се състезавам на европейското ще играя многобой. До в този момент на всички огромни шампионати съм играл на всички уреди. Целта ми е да си изиграя чисто съчетанията. За финал- ще е мъчно, тъй като конкуренцията е огромна. “ Сподели особено за предаването „ На финала “ Йордан Александров.

Ръководството на Българската федерация счита да изпрати в Глазгоу цялостен тим при младежите, а при мъжете и дамите ще бъдем показани от по 2 състезатели. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР