Тентуринг буквално означава контуриране с тена на кожата. Това е

...
Тентуринг буквално означава контуриране с тена на кожата. Това е
Коментари Харесай

Нова Instagram бюти тенденция: тентуринг

Тентуринг безусловно значи контуриране с тена на кожата.

Това е техника на полуперманентно контуриране на кожата благодарение на автобронзант. Тентурингът разрешава да се подчертаят скулите, образно да се смали носа, да се открои линията на челюстта. И всичко това – без грим!

Основното преимущество на тентуринга е, че скулптирането се задържа по-дълго спрямо това, реализирано с хайлайтър и бронзант – най-малко за две седмици. Най-важното обаче е да се нанася вярно продукта – грешките също се задържат две седмици.

Как се прави тентуринг?

 Нова Instagram бюти наклонност: тентуринг

Подготовка на кожата

Отличното ексфолиране и положителната хидратация са наложителни, преди нанасянето на автобронзант – по този начин той ще се задържи по-дълго на кожата и ще наподобява съвършено.

 Нова Instagram бюти наклонност: тентуринг Изберете зоните

Нанесете автобронзант на точните зони по лицето си – авансово е добре да знаете кои от тях желаете да наблегнете. Светлите оттенъци може да нанесете авансово, с цел да знаете къде да акцентирате.

Ще имате потребност от скосена четка или бюти блендер и доста деликатно обрисуване и оформяне на скулите, ямките към носа, линията на челюстта – по същия метод, както го вършиме с хайлайтер и бронзант. Не забравяйте да нанесете автобронзант и на шията.

Изчакайте да попие

Оставете продукта върху лицето си за към час или два – според от това какъв брой кондензиран цвят желаете да получите. След това деликатно измийте остатъка.

 Нова Instagram бюти наклонност: тентуринг

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР