Тенисистът Димитров се отчете и с красив букет розиОгромен букет

...
Тенисистът Димитров се отчете и с красив букет розиОгромен букет
Коментари Харесай

Гришо и Мадалина си подариха романтична нощ

Тенисистът Димитров се регистрира и с хубав букет рози

Огромен букет от червени рози и нощ единствено за двамата подари Григор Димитров на сегашната си обичана Мадалина Геня за рождения й ден, похвали се самата тя. Първата ни ракета в мъжкия тенис отхвърли присъединяване на шампионата в Торонто и откри време да отиде при румънката за празника й. В навечерието на датата Мадалина разгласява на формалния си профил в Инстаграм персонална равносметка, съпроводена от изложба фотоси, в това число такива с Григор и букета, и не пропусна да напише благи думи за него:

„ Трябва да благодаря на това неуместно красиво необикновено човешко създание Григор Димитров , че пътува с мен, а също и за разбирането, че би трябвало да жертвам доста от времето ни дружно, с цел да бъда пред компютъра съвсем непрекъснато през последните няколко месеца “.

Малко по-късно в историята на профила си тя стартира да споделя специфични моменти от първите часове на рождения си ден, от които се схваща, че с Григор Димитров са на отмора и са посрещнали дружно изгрева. Самият той качи фотография на Мадалина в басейн в историята си в Инстаграм с добавено изображение на сърце и написа „ Моята рожденичка “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР