Тенис турнирът от сериите АТР500 в Акапулко пази до последно

...
Тенис турнирът от сериите АТР500 в Акапулко пази до последно
Коментари Харесай

Турнирът в Акапулко пази място за Джокович

Тенис шампионатът от сериите АТР500 в Акапулко пази до последно място за Новак Джокович, стига сърбинът да има предпочитание и да бъде в задоволително добра кондиция за присъединяване.

“Не сме коментирали обстановката с Новак, само че ще оставим една “уайлд кард” за него за всеки случай. Той нищо не е оповестил във връзка с програмата си, тъй че ще би трябвало да изчакаме да забележим какво ще се случи. Той си прекара доста добре времето тук през 2017-а и съгласно мен ще желае да се върне. Целта ни е да привличаме такива играчи, само че ще бъде доста мъчно - хората подценяват какъв брой е мъчно да ги притеглим, а в този момент Рафаел Надал е номер 1 и той ще пристигна. При дамите има 50-процентова опция да забележим Гарбине Мугуруса, само че за нас е добре и че Винъс Уилямс ще взе участие.

Acapulco: Wild card option 'open' for Novak Djokovic for 2018 edition https://t.co/B9ONjqxwE1 pic.twitter.com/BDnQc03Emo
— TennisWorld USA (@TennisworldUSA) December 4, 2017
Иначе една от неосъществените ми фантазии е Роджър Федерер да взе участие в Акапулко, само че надали ще стане в миналото, поради доживотния му контракт с Дубай”, разяснява шефът на шампионата в Акапулко Раул Сутуруса, визирайки редом провеждащото се събитие сред 19 и 24 февруари 2018-а.

Джокович отпадна на четвъртфиналите от Ник Кирьос през 2017-а, като тогава също взе участие с “уайлд кард” и бе първи подложен в схемата. Титлата отиде при Рафаел Надал, който на финала съкруши Сам Куери с 6:3, 7:6(3).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР