Тенис турнирът от сериите АТР 250 на закрито в Стокхолм,

...
Тенис турнирът от сериите АТР 250 на закрито в Стокхолм,
Коментари Харесай

Кецманович задълбочи още повече проблемите при Руне и го свали от трона в Стокхолм

Тенис шампионатът от сериите АТР 250 на закрито в Стокхолм, Швеция ще има своя нов първенец, откакто миналогодишния победител Холгер Руне беше детрониран още във втория кръг на конкуренцията след загуба от сърбина Миомир Кецманович.

Роденият в Белград играч се наложи със 7:6(3), 6:2 за час и 44 минути над международния №6 и по този начин затвърди неприятното показване на Руне през последните месец.

За датчанина това бе трето следващо проваляне във всички шампионати, като 20-годишният тенисист има единствено една победа в последните си 11 дуела, а тази серия стартира в четвъртфиналите на Уимбълдън през месец юли, когато Холгер отстъпи на Карлос Алкарас.

В същото време Миомир Кецманович записа първата си победа през сезона над състезател от топ 10 и общо четвърта в своята кариера, с цел да си обезпечи място на четвъртфиналите в Стокхолм.

Следващият противник на сърбина ще бъде избран в четвъртък вечер в мача сред участващия с " уайл кард " представител на Швеция Елиас Имер и хърватския квалификант Дино Прижмич, като любопитното е, че и двамата са отвън първите 160 в международната класация.

Напред



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР