Тенис легендите Патрик Макенроу и Крис Евърт коментираха сътрудничеството между

...
Тенис легендите Патрик Макенроу и Крис Евърт коментираха сътрудничеството между
Коментари Харесай

Тенис легенди коментират позитивите на партньорството Григор - Агаси

Тенис легендите Патрик Макенроу и Крис Евърт разясниха съдействието сред Григор Димитров и Андре Агаси, което стартира в края на 2018 година и по всичко наподобява, че ще продължи и през сегашния сезон.

The Dimitrov-Agassi partnership hits Melbourne #AusOpen pic.twitter.com/bNySP70Nq8
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 9, 2019
“Харесва ми да виждам Агаси още веднъж зает с тенис. Ако успее да съобщи на Григор Димитров своята дисциплинираност при подбора на удари, това ще е голям позитив за българина. Григор има голям боеприпас и от време на време просто се обърква какво да избере, по този начин и не съумя да играе опростено, а Агаси беше най-хубав в това в най-хубавите си години. Дали Григор ще може в миналото да играе по тъкмо същия метод? Разбира се, че не, само че Анди ще му помогне доста, в случай че вкара малко от тези детайли в играта му”, разяснява Макенроу, който има 16 трофеи на двойки и е анализатор на ESPN.

Putting in work! #AusOpen pic.twitter.com/YC2JMipVCL
— Grigor Dimitrov (@GrigorDimitrov) January 10, 2019
“Според мен, той може да помогне на Димитров извънредно доста от психическа позиция. Дисциплината, която Агаси имаше, мъдростта му, подготвителния процес… Представям си по какъв начин Агаси е бягал с торби с пясък на гърба си по хълмове в Лас Вегас. Мисля си, че Григор може да усъвършенства дисциплината си и да тренира повече. А и той е доста оправдателен към някогашни първенци и ми се коства, че ще е в допълнение стимулиран с Андре до себе си”, споделя пък Евърт - 18-кратна шампионка от “Шлема”, представена от формалния уебсайт на АТР.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР