Тенис легендата, съдена за милиони, Аранча Санчес Викарио е в

...
Тенис легендата, съдена за милиони, Аранча Санчес Викарио е в
Коментари Харесай

Суперзвездата Аранча Санчес отглежда децата си със заеми от приятели

Тенис легендата, съдена за милиони, Аранча Санчес Викарио е в тежко финансово положение и живее със заеми от другари. Това призна някогашната №1 света и носителка на 14 трофеи от " Големия шлем ".

 

Причината: против испанката и екс брачният партньор ѝ - Хосеп Сантакана, стартира дело за милиони по обвиняване в лъжливо прекачване на активи.

 

Прокуратурата в родината ѝ желае 4-годишна присъда и за двамата, както и санкция в размер на малко над 8.5 млн. евро. Те са избегнали заплащане на дълг към Националната банка на Люксембург посредством проект, включващ 4 финансови интервенции. Първоначално парите на банката са вложени в покриването на санкция за данъчни измами. След това обаче двойката изпразнила сметките си и продала всички свои недвижими парцели, заобикаляйки заплащането.

 

През 2009 година Върховният съд отреди Санчес Викарио да заплати глоба в размер на 5.2 млн. евро. Тогава тенисистка бе подкрепена от Банка Сабадел, която получи парите си назад посредством съглашение за гаранция с Националната банка на Люксембург. Плащанията към последната обаче по този начин и не са били осъществени и дългът е към този момент над 7.5 млн. евро.

 

В резултат 50% от постъпленията на тенисистката отиват в Националната банка на Люксембург. Тя е върнала съвсем 2 млн. евро, само че ситуацията в дома ѝ е тежко.

 

" Ще заплащам цялостен живот. Печелех на корта с цената на хиляди пробягани километри, часове на тежки тренировки, жертви, ограничения и доста труд. Никой не ми е подарил нищо. Моето си е мое. Децата ми ме стимулират да си го върна. Сега ги отглеждам със заеми от другари... ", разкри Санчес Викарио, която има наследник Лео и щерка Аранча - надлежно на 12 и 14 години.

 

" Не е заслужено. Изкарах много, а нямам с какво да пребивавам. Това е тежък удар, който не съм очаквала. Грешката е моя, както съм казвала и преди. Влюбих се, доверих се и бях изиграна. ", разяснява 51-годишната някогашна тенисистка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР