Тенеси разполага членове на Националната гвардия на южната граница, тъй

...
Тенеси разполага членове на Националната гвардия на южната граница, тъй
Коментари Харесай

Националната гвардия на Тенеси се разгръща на южната граница, тъй като администраторът на Байдън „не действа“, казва правителството на Републиканската партия

Тенеси разполага членове на Националната армия на южната граница, защото републиканските губернатори не престават да поддържат Тексас в борбата му с администрацията на Байдън по отношение на имиграционните ограничения.

Гов. Бил Лий, който посети южната граница в Игъл Пас, Тексас, по-рано този месец, се срещна с членове на Националната армия на Тенеси в оръжейната база на Националната армия на армията на Тенеси Милингтън преди тяхното непринудено разполагане.

„ Тъй като Америка е изправена пред най-вече тежка гранична рецесия от десетилетия, TN демонстрира на останалата част от страната какво значи да водиш “, разгласява губернаторът на Тенеси на X. „ Днес се причислих към членовете на Националната армия на TN, които скоро ще се разположат на доброволна задача за обезпечаване на южната граница защото федералното държавно управление не съумява да работи. "

Първоначалното разрастване ще се състои от 50 членове и ще продължи до март, преди втора вълна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР