Тенерифе е най-големият и населен остров, който е част от

...
Тенерифе е най-големият и населен остров, който е част от
Коментари Харесай

Ивет тренира на Тенерифе - slava.bg

Тенерифе е най-големият и обитаем остров, който е част от Канарите, и е изцяло разбираемо за какво се е трансформирал в световноизвестна дестинация за отмора, привличаща 6 млн. туристи годишно, пристигнали от близо и надалеч. Хората го свързват с връх Тейде и вулкана Пико Виехо, които са най-известната естествена забележителност в парк Лас Канядас - попаднал в листата на ЮНЕСКО още през 2007 година

И въпреки Ивет Лалова сега да е там, аргументите за визитата ѝ не се крият в слънчевите плажове или екзотичната тропическа растителност на мястото... Не, още преди седмица нашата спринтьорка стегна багажа си и отпътува за острова, с цел да посети подготвителен лагер, в който да се приготви за Олимпийските игри в Токио тази година, предава Dir.bg.

След почивката си при започване на януари, която прекара дружно със своя брачен партньор Симоне в Дубай, в този момент Атлет №1 за България за миналата година и №2 измежду най-хубавите спортисти на страната ни дава най-хубавото от себе си, с цел да реализира допустимо най-хубавите резултати, които в миналото е показвала.

Вярна на своите фенове обаче, чрез обществената мрежа тя ги държи в течение на напредъка си и съумява да открадне малко време, през което да ги зарадва с нови фотоси.

"Максимално стимулирана ", гласи посланието на един от фрагментите, на който театралничи в изрязан състезателен екип от две елементи, застанала на пистата и закачливо намигайки и плезейки се към обектива.

И въпреки да няма опция да обикаля локалните забележителности, наслаждавайки се на хилядолетното Драконово дърво - един от знаците на Тенерифе, или на националния парк Анага, да вземем за пример, тя въпреки всичко стигна до крайбрежната линия.

"Размишлявайки над миналата седмица и поставяйки си цели за новата ", написа тя към изложба от 3 изображения, която показа в уеб страницата за фотосподеляне.

На тях тя носи черно боди с едно рамо, което има бял надпис в лявата си предница, комбинирано с къси кожени панталони в същия цвят и високи кецове.

"Благословени са тези, които виждат хубост там, където другите не виждат нищо ", са думите ѝ към друга фотография, на която се вижда по какъв начин тя снима с телефона си залез над Атлантическия океан.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР