Тенденцията през последните години е браковете да се разпадат все

...
Тенденцията през последните години е браковете да се разпадат все
Коментари Харесай

Ето кога жената губи интерес към секса

Тенденцията през последните години е браковете да се разпадат все по-бързо. Много постоянно повода е, че дамите губят интерес към секса, а мъжете бързо им намират заместници. На какво се дължи това отрицателно събитие и по какъв начин да го избегнем? Ето скъпи препоръки, които експерти по сексология и фамилни терапевти ни дават:
Защо дамите губят интерес към секса? Най-напред мъжете би трябвало да са пределно наясно, че при дамите половото предпочитание се повлиява от доста външни фактори. Тоест, в случай че дамата се усеща изтощена от домакинската работа и уговорките в службата, грижите към децата и дома, или пък е афектирана на мъжа за нещо, прекомерно евентуално е тя да не е в въодушевление за секс. Тогава нейният сътрудник би трябвало също да поема самодейност, с цел да се резервира пристрастеността в спалнята.
 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш 7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш
Жените постоянно се оплакват, че мъжете не им обръщат задоволително внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...
1. Господа, помнете, че бракът не е курорт. Не бива да се отпускате и да спрете да се борите за половинката си, щом заживеете дружно. Дамата на сърцето ви ще се радва да получава вашето внимание, похвали и дребни изненади, даже и да сте дружно от дълги години. Бъдете сигурни, че с красива любовна записка денем или едно цвете ще върнете нейната усмивка и желанието да бъде с вас.
2. Винаги заделяйте време единствено за себе си и своята половинка. Работата и другите задължения в никакъв случай няма да свършат. Но времето, което имате с обичаната си жена, не е безпределно. Ценете тези мигове и си ги открадвайте по-често.
3. Не се взирайте в минусите на половинката си. Майка Тереза е споделила, че в случай че доста съдим другите, няма да имаме време да ги обичаме. Това важи в цялостна мощ и за брака. Не нагрубявайте партньорката си, даже и тя да не е най-примерната майка и брачна половинка. Все отново е избрала точно вас и поради това си заслужава да ѝ простите някои дребни провинения.
4. Никога не започвайте диалог със брачната половинка си, когато сте в неприятно въодушевление или напрегнат. В такива обстановки рискът от скандал е доста огромен. И в случай че мъжете не са толкоз прочувствени и бързо не помнят, то дамите дълго помнят обидите и това може да понижи желанието им за фамилиарност.
 Вижте коя е най-новата мода в секса Вижте коя е най-новата мода в секса
Aкo oщe нe cтe пoпaдaли нa Whispеr, c двe думи, тoвa e coциaлнa мрeжa, в кoятo нa пoтрeбитeлитe e пoзвoлeнo дa публикувaт cнимки и клип...
5. Не се опасявайте да показвате сантименталните си усеща. Това не е демонстрация на уязвимост. Половинката ви ще бъде повече от щастлива да чува за обичта ви.
6. Не мислете за предишното и не натяквайте минали неточности, тъй като няма по какъв начин да се върнете обратно и да ги измененията. Гледайте напред, правете проекти за бъдещи инициативи, сантиментални ваканции и общи занимания.
7. Не спирайте да се грижите за положителния си външен тип, тъй като към този момент сте в по-зряла възраст. Напротив – годините ви би трябвало да ви окуражават да се поддържате в добра форма и чудесно здраве. А човек, който наподобява прелестно е доста по-привлекателен за половинката си.
8. Бъдете дейни и вкъщи и също вършете домакинска работа. Изследвания, извършени измежду редица дами от целия свят, демонстрират, че огромна част от дамите намират за доста секси мъжете, които чистят, готвят и се грижат за дома наедно с половинката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР