Темповете на възстановяване на световната икономика отново са поставени под

...
Темповете на възстановяване на световната икономика отново са поставени под
Коментари Харесай

Путин: Омикрон застрашава световната икономика

Темповете на възобновяване на международната стопанска система още веднъж са сложени под въпрос поради нова вълна от болести, породени от новия вариант на ковид, съобщи съветският президент Владимир Путин на капиталовия конгрес „ Русия зове! “

" Разбира се, епидемията от ковид е в центъра на вниманието на всички от съвсем две години насам и нищо не може да се направи по въпроса. Нейното влияние върху вложенията, бизнеса и връзките за съдействие е доста огромно и визира цялата международна стопанска система. Трябва да отбележа, че стопанската система последователно се възвръща, само че темпото на това възобновяване, несъмнено, още веднъж беше сложено под въпрос. И повода е добре известна на всички - това е следващата вълна от болести, породени от новия вариант на ковид ", сподели Путин, представен от Фрог.

„ Светът навлиза в явна нова вълна на пандемията на фона на висок инфлационен растеж “, сподели още президентът. Путин предвижда, че до края на годината Брутният вътрешен продукт на Русия може да доближи 4,2 % и настоя, че увеличението на каузи на инфраструктурните вложения в Брутният вътрешен продукт на Русия е дълготраен приоритет. Равнището на безработица в Русия е спаднало до 4,3%, сподели още съветският президент, представен от БГНЕС.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР