Температурите в Пловдив леко ще се повишават и максималните ще

...
Температурите в Пловдив леко ще се повишават и максималните ще
Коментари Харесай

Температурите в Пловдив леко се повишават, максималните - до 28 градуса

Температурите в Пловдив леко ще се покачват и оптималните ще доближат до 27-28 градуса. Минималните ще се задържат към 13-14 градуса. Денят ще бъде безоблачен и не се чакат валежи. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад.
Прочетете още
Над останалата част от страната ще продължи да духа до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 10° и 15°, по Черноморието малко по-високи, в София към 11°. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в западната половина от страната ще превали. Вятърът ще остане от запад-югозапад, слаб до сдържан. Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 24°. Атмосферното налягане ще стартира да се покачва, само че ще остане доста пониско от междинното за месеца.

В планините ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. На изолирани места в масивите от Западна България ще превали. Ще духа сдържан, по най-високите и открити елементи до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 26°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала, след обяд ще отслабва.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР