Температурите в Обединеното кралство се очаква да удвоят средната за

...
Температурите в Обединеното кралство се очаква да удвоят средната за
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата страната ще бъде по-топла от Италия, тъй като температурите ще се взривяват

Температурите в Обединеното кралство се чака да удвоят междинната за февруари, което прави страната по-топла от елементи на Италия.

Вчера живакът падна до -4,1C в Абърдийншър, само че защото посоката напразно се трансформира на южен, чакат се доста меки условия.

До четвъртък елементи от югоизточна Англия ще преживеят топлота от 16C, Met Office планува. Живакът едвам доближава двуцифрени стойности през междинен февруари, като 7C е типичната стойност за Лондон по това време на годината. Междувременно ще бъде почти 14C в и към Милано през цялата седмица, демонстрират прогнозите.

Граме Мадж, представител на метеорологичната работа, сподели за Mirror: „ С по-топъл, мокър въздух, идващ от югозапад през нощта, се открива нов модел за времето през седмицата. До средата на седмицата температурите ще се покачат в по-голямата част от Обединеното кралство, достигайки стойности от 15 или даже 16C до четвъртък. "

Най-горещата дата през февруари беше през 2019 година, когато Кю, ю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР