Температурите паднаха и клиентите на Топлофикация започнаха да питат кога

...
Температурите паднаха и клиентите на Топлофикация започнаха да питат кога
Коментари Харесай

Утре пускат парното в София

Температурите паднаха и клиентите на ”Топлофикация ” започнаха да питат по кое време ще бъде пуснато парното. Миналата седмица термометърът заран показваше сред 5-7 градуса, а по обяд 20, само че в тези дни обстановката не се повтаря. Говорителят на " Топлофикация - София " Елизабет Павлова съобщи, че сдружението чака да бъдат изпълнени двете условия за включване на парното, с цел да получат потребителите отопление.

" Ако през днешния ден се осъществен прогнозите, това ще бъде третият ден със междинна денонощна температура по-ниска от 12 градуса. Утре ще получим информация дали се чака захлаждане до края на седмицата. Ако това се случи, още на следващия ден ще можем да пристъпим към включване на отоплението в цяла София ", изясни Павлова пред телевизия " България он ер ".

Тя напомни, че първо парното ще бъде включено в детските градини, учебните заведения, лечебните заведения, по-късно в семействата и най-после в бизнес и другите здания.

" Потребителите също би трябвало неотложно да завъртят винтилите на оптималната степен, тъй като, когато отоплението се включи, по този метод техните радиатори ще бъдат обезвъдушени, системата също и по този начин ще се подсигурява обикновено ползване в жилищата ", заключи Павлова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР