Температурите може и да падат, но космическата енергия на 2024

...
Температурите може и да падат, но космическата енергия на 2024
Коментари Харесай

Задава се януарската Вълча луна: какво да очаква всяка зодия от това мистично пълнолуние

Температурите може и да падат, само че галактическата сила на 2024 г. нагрява нещата. Ретроградният Меркурий, завършващ на 1 януари, беше един пример, а началото на сезона на Водолея на 20 януари беше различен. А ето, че в този момент се задава и първото за годината пълнолуние. То ще бъде в знака на Лъв и е известно още като Вълча луна.

Тъй като сезонът на Водолея продължава, той ще сложи акцент върху нововъведенията и желанието на всеки за неповторимо и достоверно себеизразяване. Въпреки това, защото този ръководен от Сатурн въздушен знак не е най-големият почитател на светлината на прожекторите, вниманието, което сте получили, може да ви подтикне да запазите някои от непопулярните си отзиви в загадка.

За благополучие, Вълчата луна ще насърчи всеки зодиакален знак да признае какъв е и в какво има вяра, даже и за сметка на това да си навлече критики.

Защо се назовава Вълча луна?

Януарското пълнолуние е получило прозвището „ Вълча луна “, тъй като обикновено по това време от годината вълците излизат и вият против луната. Звукът продължава доста по-дълго, тъй като небето е много ясно.

Тъй като това годишно събитие се организира през един от най-студените месеци в годината, то се назовава още Смразяваща луна.

Кога ще настъпи Вълчата луна през 2024 година?

На 25 януари в 19.54 ч. българско време, Вълчата луна ще доближи пикова осветеност във закрепения огнен знак Лъв.

Докато тази луна се организира, всеки зодиакален знак ще бъде подканен да стъпи непосредствено в светлината на прожекторите, с цел да получи признанието, което заслужава за своите качества.

В галерията ще научите какво може да чака всеки зодиакален знак от Вълчата луна през януари 2024 година:
 Какво да чака всяка зодия от януарската Вълча луна  Какво да чака всяка зодия от януарската Вълча луна  Какво да чака всяка зодия от януарската Вълча луна  Какво да чака всяка зодия от януарската Вълча луна
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР