ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Генералният мениджър на Аризона Кардиналс Монти

...
ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Генералният мениджър на Аризона Кардиналс Монти
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Аризона Кардиналс Монти Осенфорт казва, че отборът ще изслуша всички оферти за избор № 4

ТЕМПЕ, Аризона (AP) — Генералният управител на Аризона Кардиналс Монти Осенфорт сподели, че стартира да приема позвънявания от други тимове по отношение на тима Общ избор под номер 4 в драфта за НФЛ идващия месец.

Втората година GM сподели, че това не значи, че желае да направи замяна. Но в случай че се стигне до добра договорка, той е подготвен.

„ Ние постоянно ще слушаме “, сподели Осенфорт в сряда. „ Винаги ще водим диалога. Може да не стигнем до миг, в който договорката има смисъл, без значение дали е под номер 4 или където и да е другаде, само че постоянно ще водим диалога. “

Кардиналите не са като доста други тимове в горната част на драфта, тъй като към този момент имат франчайз куотърбек. Кайлър Мъри е сключил петгодишна договорка за 230,5 милиона $, която може да го задържи в пустинята до 2028 година

Вместо това Аризона се нуждае от помощ съвсем на всички места другаде. Кардиналите са свързани с двама от най-хубавите получатели в тазгодишния драфт пул – Марвин Харисън младши от щата Охайо и Малик Наберс от LSU.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР