Темнужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов -

...
Темнужка е името на жената до музиканта Стоян Роянов -
Коментари Харесай

Съпругата на Стоян Роянов: ЯЯ ме обожава, уникална съм!

Темнужка е името на дамата до музиканта Стоян Роянов - ЯЯ, поради която той настойчиво отхвърля да допира непознати дами, написа в. "България Днес "!

Участникът във "ВИП Брадър " призна в къщата, че преди години е изневерил на половинката си, за което доста се разкайва. Това стана причина да си измисли несъществуващата вяра "Уагабунга ", с която скъса нервите на всичките си съквартиранти. Чудатият реализатор провали няколко задачи и остави без храна, ток и вода останалите звезди.

"Какви задачи той е отказал и защо- това е отвън моите ползи. За мен фамилията е на първо място, то е преди всичко. Аз не виждам телевизия от 15 години и не проследявам присъединяване му. От това, което слушам мога да кажа, че държанието му е доста хубаво за един женен мъж. Гордея се с него ", разяснява пред вестника Нуша и добавя: "Изборите, които прави в къщата са си негови. В действителния живот мога да кажа, че имам неповторим брачен партньор във всяко едно отношение. За по-добър не бих могла да си бленувам! "

Подобно на половинката си, Нуша е много забавна и всестранно развита персона. Творчеството й е насочено най-вече към деца. Тя е илюстратор, публицист, графичен дизайнер, издател, преподавател по изобразяване, идеалист, основател на конкурс за авторски детски приказки. Шест години живее в Съединени американски щати, а понастоящем - дружно със Стоян и щерка им Виктория обитават във Варна. Тийнейджърката е доста близка с родителите си. Споделя, че в тяхното семейство нито спорят, нито се карат. Вики се нервира само, когато баща й се разсея, до момента в който се пробва да му каже нещо значимо, само че добавя, че това си е негов проблем.

"Със Стоян сме женени към този момент 18 години и желаеме още доста години да имаме пред нас. Той е неповторим освен като брачен партньор, само че и като татко. Мога да кажа, че и аз съм неповторима - нещо което той обожава. Ние сме си и по-различни в живота, по тази причина се поддържаме, обичаме и се разбираме. Вдъхновяваме се един различен, с цел да вървим напред и да вършим това, за което сме тук ", споделя още Нуша Роянова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР