Темида поряза Николай Костадинов от Игри на волята“, който бе

...
Темида поряза Николай Костадинов от Игри на волята“, който бе
Коментари Харесай

Николай Костадинов от „Игри на волята“ остава зад решетките


Темида поряза Николай Костадинов от „ Игри на волята “, който бе задържан с голям брой опиати на стойност над 1 милиона лв. при започване на август в столицата.

Културистът остава зад решетките в следствения арест на „ Г. М. Димитров “. Това разбра „ България Днес “ от свои източници в съда.

Костадинов към този момент е с повдигнати обвинявания за владеене на опиати за разпространяване, тъй като откритото количество в него мъчно би било за персонално приложимост, защото е близо един кг. Апелативният съд в столицата реши, че има заплаха Костадинов да се укрие или да извърши друго закононарушение, и реши, че е най-сигурно културистът да си стои в килията, до момента в който не започва делото против него.

Костадинов бе хванат с двама свои приятели по време на акция на ГДБОП на 30 юни.

В жилището, в който нахълтват антимафиотите, Костадинов и тайфа кътат най-различни типове дрога. След като ги повалят на земята и им щракват белезниците, ченгетата намират 203 броя пликчета с разнообразни опиати. Откриват малко количество марихуана, малко над 1 кг амфетамин, над 1,7 кг екстази, 750 грама кокаин и близо 70 грама метамфетамин.

Впоследствие антимафиотите ревизират гаража на къщата в столицата, в който е паркиран лек автомобил „ Мазда “. Колата е благосъстоятелност на един от съратниците на известния културист. Там униформените откриват още дрога, която е подготвена да плъзне из столичните улици. 80 пакета с марихуана с тегло сред половин и един кг, намират служителите на реда. Те са били прибрани прилежно в осем черни сака.

Става въпрос за опиати на стойност над 1 милион лв. и надали  Костадинов и приятелите му скоро ще излязат от килията.

Първоначално-здравенякът бе арестуван за 72 часа в ареста от Софийския градски съд, а след това и апелативните магистрати са го оставили, за непрекъснато в килията. Според прокуратурата триото съставлява проведена незаконна група, занимаваща се с  разпространение на опиати. Разследването на случая се води от ГДБОП под управлението и надзора на Софийската градска прокуратура. Разследването продължава, като се чака разкритията по случая да хвърлят повече светлина върху активността на незаконната група. В момента се нищи какъв брой време са работили, кои елементи на България зареждат с дрога, тъй като има подозрение, че не става въпрос единствено за столицата.

Николай Костадинов е от София. Има трето място на европейски шампионати по културизъм и пето място в международен шампионат по културизъм. Вдига 500 кг на лег преса и има най-големите крайници в България. Определяше се като най-силния мъж в предишния сезон на „ Игри на волята “. Николай напусна паметното шоу на 28 септември заради медицински аргументи..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР