В края на миналата седмица в част от българските медии

...
В края на миналата седмица в част от българските медии
Коментари Харесай

Молец опровергаха твърденията, че се разделят

В края на предходната седмица в част от българските медии бе оповестена информация, че група " Молец " се разделя. Твърденията бяха на база решението на Крис Макаров и Юли Славчев да изтрият всички постове от профила на групата в Instagram и да разгласят, че скоро би трябвало да чакаме " Последното ".

" Молец " прибавят още една дата към своето Турне 2024

Още един град в България ще може да слуша тяхната музика онлайн

Още тогава за почитателите на " Молец " бе ясно, че не става дума за разлъка, а за нещо, което готвят на феновете си, само че новината обиколи няколко медии. Крис и Юли въпреки всичко взеха решение да хвърлят повече светлина върху протичащото се персонално.

В профила на групата в Instagram те разгласиха видео, в което иронично стартират с думите, че се разделят. Крис и Юли споделят, че се е получило разминаване, тъй като концертът, който им следва на 21 ноември в София, се споделя " Последното ".

" Последното " е, тъй като е в действителност последното за известно време. Тоест, ние не знаем по кое време още веднъж ще седнем да организираме нещо. Много старания и доста време отидоха тази година в организацията на турнето ", споделя Крис във видеото.
 Дебютният албум на
Дебютният албум на " Молец " стана платинен по продажби

Сериозно достижение за групата

Той добавя, че за известно време ще си починат от сходен вид изяви, с цел да имат повече време да творят. Последният им концерт за годината, с който ще сложат и завършек на турнето си, е, както към този момент стана ясно, на 21 ноември в Арена " София ", а билети има  и.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР