Не отслабнах кой знае колко много с инжекциите, дето много

...
Не отслабнах кой знае колко много с инжекциите, дето много
Коментари Харесай

"Малко са ми хлабави дрехите“: Фънки на инжекции за отслабване

„ Не отслабнах кой знае какъв брой доста с инжекциите, дето доста хора почнаха да си ги бият. Около 7 кг, а може и повече да съм свалил. Не съм се мерил, само че малко са ми хлабави облеклата. “

Това споделя фънк музикантът Димитър Ковачев-Фънки, който в последно време приятелите не могат да познаят, защото им наподобява „ стопен ".

" Аа, не е тъкмо по този начин. Аз диета не мога да върша, пробвал съм, само че се отхвърлям. Почти година използвах инжекции под лекарско наблюдаване, само че стопирах. Иначе в този момент здравето ми е супер, държа се. Но не желая да си лимитирам нито храната, нито алкохола. Един живот пребивавам въпреки всичко и въобще не ми пука дали ще ме закопаят един ден здрав или болен “, смее се фънкарят.

В момента най-вече го занимава. обзавеждането на новия му апартамент, който е в самия център на София.

„ Заврян шурей съм, както към този момент съм споделил. Предстои ми да си закупувам всякакви неща за жилището. То е с високи тавани и няма по какъв начин да нямам стълба, не съм изключително висок човек, а би трябвало да закачвам картини, осветяване и така нататък Освен това жена ми и щерка ми имат големи дрешници и би трябвало да стигна и до тях “, смее се музикантът.

Голямо благополучие за китариста е, че е комшия на Лили Иванова.

„ Тя живее малко по-надолу, дели ни единствено френското посолство. Не сме се засичали до момента. Но в случай че стане, не се знае какво ще направи тя. Не е изключено да ме наплюе или изобщо да ме подмине, по какъв начин по този начин ще си хаби нервите с мен... “, прихва Фънки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР