Тематичният парк "Леголенд" в Уиндзор, Великобритания, представи макет на едноименния

...
Тематичният парк "Леголенд" в Уиндзор, Великобритания, представи макет на едноименния
Коментари Харесай

"Леголенд" представи макет на замъка Уиндзор преди кралската сватба

Тематичният парк "Леголенд " в Уиндзор, Англия, показа макет на едноименния палат, където на 19 май ще бъде сватбата на принц Хари и Меган Маркъл, написа в. "Дейли експрес ".

Замъкът Уиндзор, построен от близо 40 000 тухлички Лего, е лишил на майсторите на макети 592 часа.
10
Пред репликата са сложени фигурки на младоженеца принц Хари с оранжева тухличка, пресъздаваща присъщата му рижава коса, и избраницата му Меган Маркъл със сватбена рокля и воал.
10
Майсторите на макети не са пропуснали да основат и копие на откритата карета "Аскот ", с която младоженците ще преминат през Уиндзор след церемонията в храма "Сейнт Джордж " на замъка. За изработката й са употребявани 1500 тухлички Лего.
10
Посетителите на тематичния парк ще могат да видят също дребни копия на кралица Елизабет Втора, брачна половинка й принц Филип, кума принц Уилям, брачната половинка му, херцогинята на Кембридж Катрин и две от трите им деца - принц Джордж и принцеса Шарлот, престолонаследника принц Чарлз и брачната половинка му, херцогинята на Корнуол Камила, както и на родителите на Меган Маркъл.
10

Майсторите на макети са изработили и копия от тухлички Лего на предстоящи на сватбата звезди, измежду които Елтън Джон с дребни розови очила, и дамите от "Спайс гърлс ".

Сватбеният макет ще остане изложен в "Леголенд " в Уиндзор до ноември.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР