Тематичните паркове на Дисни в САЩ вече ще имат чираци

...
Тематичните паркове на Дисни в САЩ вече ще имат чираци
Коментари Харесай

Феите кръстници бяха преименувани, за да включват мъже

Тематичните паркове на Дисни в Съединени американски щати към този момент ще имат чираци на кръстници феи вместо кръстници феи. Това се наложило, с цел да могат мъжете също да играят ролята на феи, споделиха представители на Disney пред CNN.

Става въпрос за служащите в тематичния парк, които обличат деца като принцеси и рицари в бутика Bibbidi Bobbidi. В тези бутици маскирани артисти трансформират децата в емблематични герои на Дисни посредством грим, прическа и костюми.

Преди това актриси, облечени като феята кръстница от анимационния филм за Пепеляшка, се занимаваха с такова преобразяване. С модифициран дизайн, тези герои могат да се играят и от мъже, защото купата Fairy Godmother е изменена на Apprentice Fairy Godmother.

Както отбелязва CNN, решението отразява по-широките старания на Disney да обнови своите паркове, с цел да бъдат по-приобщаващи. По-специално, компанията желае да промени метода към външния тип на своите чиновници в парка.

Миналата година ръководителят на Disney Parks Джош Д`Амаро сподели, че компанията ще обезпечи " по-голяма еластичност " в облеклото на своите артисти във връзка с " формите на персонално изложение, свързани с чувствителни към пола прическа, бижута, стилове на нокти и избор на костюми ". Парковете даже ще разрешат на актьорите да демонстрират своите татуировки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР