Tемата за уволнението на Нестро Ел Маестро от ЦСКА никога

...
Tемата за уволнението на Нестро Ел Маестро от ЦСКА никога
Коментари Харесай

Ел Маестро пред bTV: Уволнението ми никога не е било на дневен ред

Tемата за уволнението на Нестро Ел Маестро от ЦСКА в никакъв случай не е била на дневен ред. Това призна самият той в особено изявление за bTV.

" Въпреки че ви наподобява разумно " Манчестър Юнайтед " да уволни Жозе Моуриньо в този момент, или дори още по-добре преди 2 месеца, те няма да го създадат. ", сподели треньорът.

С този паралел Нестор ел Маестро разкри, че няма терзания по отношение на предварително уволняване от ЦСКА - тематика, за която се спекулираше в медиите след загубите от " Лудогорец " и " Левски " и равенствата с " Ботев " Пловдив и " Берое ". А факторите за това са два, изясни наставникът.

" Първо, не е гратис да уволниш някого – коства пари. А какъв брой коства постоянно е значимо, тъй като всеки клуб е бизнес. Второ, до какъв брой клубът има вяра в треньора си. А вярата идва от резултатите. Аз, явно, не съм спечелил Шампионската лига. Аз съм дребен треньор като множеството треньори тук, само че за разлика от доста от вариантите за ЦСКА, аз реализирах нещо и не го реализирах преди 20 години, а предходната година. "

На въпрос какъв брой значими са били мачовете с " Берое " и " Локомотив " София за оставането му на треньорския пост в ЦСКА, Ел Маестро съобщи:

" Мисля, че даже и да бях изгубил и двата мача, отново щях да съм треньор на ЦСКА – сигурно, само че тези срещи бяха значими поради друго. Мотивът ми да съм тук не е да остана колкото се може по-дълго. Мотивацията ми е да спечелвам. "

Какво още разкри Нестор Ел Маестро за промените на името си, за сръбските си корени и за връзката си с Люпко Петрович - гледайте цялото изявление с треньора на ЦСКА в предаването " 120 минути " тази неделя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР