Темата за физическото ми ликвидиране не е интересна, това каза

...
Темата за физическото ми ликвидиране не е интересна, това каза
Коментари Харесай

Президентът на Украйна: Темата за моето убийство не е интересна

" Темата за физическото ми очистване не е забавна ", това сподели украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, написа в. " Украинская истина ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10365
С тези думи президентът на страната-жертва на съветската експанзия разяснява изявлението на някогашния министър председател в Москва.  

Настоящият заместник-председател на съветския Съвет за сигурност през вчерашния ден повтори тезата на Кремъл, че Украйна се е пробвала да убие президента на Руската федерация Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През с дронове и съобщи, че страната му няма други разновидности с изключение на да ликвидира физически Зеленски и неговото обграждане.

По думите на водача на Украйна: Темата за моето ликвидиране не е забавна.

" Смятам, че съветските жители би трябвало върху да помислят върху други тематики. Сред тях са по какъв начин да трансформират политическия климат в тяхната татковина, по какъв начин да трансформират ръководството на страната си и по какъв начин да приготвят обществото в Русия за прекратяването на войната против нас благодарение на дипломацията ", добави Зеленски в Хага.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР