Темата за борбата с корупцията трудно си пробива път сред

...
Темата за борбата с корупцията трудно си пробива път сред
Коментари Харесай

Денков: Темата за борбата с корупцията трудно си пробива път

Темата за битката с корупцията мъчно си пробива път измежду белия звук от дребни кавги и дезинформация. Това съобщи преди съвещанието на Министерски съвет министър председателят Николай Денков.

Още гледайте във видеото:

Днес държавното управление ще утвърди Меморандум за съдействие с Асоциация „ Прозрачност без граници “.

Този документ е продължение на главната линия в нашата управническа стратегия „ Противодействието на корупцията “. Ще ни даде опция да пренесем ноу-хау и на практика принадлежности за положително ръководство, системи за оценка на качеството и бистрота при работа с публични запаси. Днешното решение ми дава мотив да подчертавах върху една истина, която изкуствени кавги се пробват да заглушат, а точно, че през последните 8 месеца България се отлепи от корупционното дъно, което обитаваше през годините на прехода “.

„ Много ползи от „ недосегаемите от закона “ бяха наранени от прекъснатите корупционни схеми и ограниченията за бистрота на обществените разходи. И това е причина за непрекъснатите офанзиви към кабинета и част от неуместните министри, които се ускориха с наближаването на ротацията “, добави Денков.

„ Трябваше да станем очевидци на следващото ликвидиране с отпечатък на прогнили институции, с цел да осъзнаем мъчително за какво са значими битката с корупцията и правосъдната промяна “, сподели още министър председателят.

 

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР