Темата за апартаментите не е темата, която трява да се

...
Темата за апартаментите не е темата, която трява да се
Коментари Харесай

”Новият Цветанов” с първа антиизява - корупцията не била евротема. Айде, бе...

Темата за жилищата не е тематиката, която трява да се дебатира в този миг. Опитват се да създадат политическа рецесия, която не е налична. Дневният ред би трябвало да е европейските планове и бъдещето на България, а не някакви офанзиви за жилища. Това е замяна на дневния ред.
Това съобщи Даниела Дариткова по Нова телевизия. И продължи: „ Смятам, че гласоподавателите имат доверие на ГЕРБ. Колегите дадоха опция да бъдат проверявани от всички органи. Не бива да поставяме на подозрение управленията на тези органи. Те са определени по предложение на ГЕРБ, само че ние сме гаранция за народна власт “. Гаранция за народна власт - какъв брой мощно. И къде да проверим гаранцията и има ли тя гаранционен период и гаранционна карта? Нали имаше гаранции и за морал в политиката. Цветанов този морал ли изповядва или някакъв различен?

Надеждата, че Дариткова не може да бъде Цветанов, както самата тя съобщи в първите си изяви пред микрофони и камери, не се оправда. Не самоу че желае да е Цветанов, само че го и потвърди в първото си тв изявление. Изреченията й са свързани, няма проблеми с лексиката и езиковите форми, само че всичко останоло е всичко останало е а ла „ Цецо “. Жалко.

„ Апартаментгейт “ не било европейска тематика. Да направи информация какъв брой европейски издания са отразили абсурда с жилищата на Цветанов, Цачева и прочие Навсякъде е дейностите им са разказани като корупционни. Също и като скандализиращ цялото общество. Да не би Дариткова да има вяра, че са жертви на скрит план? Наистина ли би могла да повярва в нещо толкоз жалко?!

Корупцията е най-важната тематика за българите. Тя ни държи на последното място по всички индикатори в Европейски Съюз, касаещи качеството и изискванията за живот. И на първо по смъртност болести, неначетеност, домашно принуждение, дрога измежду учениците и прочие Кой външен вложител ще се довери на политици, които влизат в съмнителни схеми за придобиване на първокласни жилища на цени, за които останалите жители могат единствено да мечтаят. И това е „ проведена замяна на европейската тематика “? Не, това е европейската тематика, доктор Дариткова! Ако не разбираш това, прякорът ти от през днешния ден ще е „ женският вид на Цецо “. Ако ти харесва – продължавай в същия дух. Никога не е късно човек да стане за срам, както се споделя.

Д-р Дариткова, иди да обясниш своите „ визии “ на хората в Берковица, да вземем за пример. Там са пресметнали, че с парите за новия си апартамент Цветанов е можел да купи 40 къщи в китното градче в подножието на Ком. Тях ги убеди, какво е европейска тематика и по какъв начин да одобряват за обикновено политици да вадят милиони, когато са единствено на държавна заплата. Заплата, която заплащат берковчани и всички като тях в страната.

И още нещо. Ако Дариткова продължи да се изявява в този жанр, ще стане ясно, че " Апартаментгейт " не е изолиран случай, а модел. Ако това е задачата, давай, Дариткова.

Мила Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР