Темата „Македония“ ще бъде червената линия за коалицията. Това заяви

...
Темата „Македония“ ще бъде червената линия за коалицията. Това заяви
Коментари Харесай

Тошко Йорданов от Пловдив: Темата „Македония“ ще бъде червената линия за коалицията

Темата „ Македония “ ще бъде алената линия за обединението. Това съобщи ръководителят на „ ИТН “ Тошко Йорданов по време на заседание на политическата групировка в Пловдив. На срещата с електората им под тепетата дойдоха още Ива Митева, Станислав Балабанов и още членове на парламентарната група.

„ Или ще се съблюдава поетите задължения в контракта, или коалиция няма да има “, безапелационен бе Йорданов.

„ Въпросът с повдигане на несъгласие над Северна Македония е прелестно разказан и е вътре в съдружното съглашение. Това, че изборът на началник на Българска народна банка ще докара до земетресения и разпад, също бяха спекулации. Този проблем, както и на останалите контролни органи, бяха отвън съглашението. Обаче Северна Македония не е “, добави той.

По негови думи това, което си разреша да прави Кирил Петков, е на ръба. От партията обявиха, че по тяхна информация министър председателят и съветникът му Весела Чернева са провели срещи и са поели задължения за предоставяне на зелена светлина на Северна Македония за влизане в Европейски съюз до края на юни. Това обаче станало без да се съгласува с съдружния им сътрудник, настояват оттова.

Йорданов съобщи, че има доверие на това, което твърди външният министър Теодора Генчовска във връзка двойните политики на Политическа партия.

„ Тъй като тя е от ИНТ, сами можете да се досетите, че имам информация какво се случва. Това е по този начин, тъй като е по този начин. Господин Трифонов написа преди седмици, през днешния ден беше доказано “, добави Йорданов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР