Темата, която вълнува варненци в последните седмици, получи отговор от

...
Темата, която вълнува варненци в последните седмици, получи отговор от
Коментари Харесай

Кметът обясни защо Коледната украса все още краси Варна

Темата, която вълнува варненци в последните седмици, получи отговор от кмета на града Благомир Коцев. Тя касае Коледната декорация, която към момента краси градът, а към този момент наближава Баба Марта.

Поставянето на Коледната декорация е станало с процедура по рамков контракт, подписан от предната администрация. В него обаче няма гласувани средства за свалянето й. В момента сме създали социална процедура с компанията, която е построила украсата. До дни ще започва демонтирането й, изясни през днешния ден на съвещание на Общинския съвет кметът Коцев.

Той разясни, че тя не свети от седмици, като се изключи няколко места, само че лампичките са енергоспестяващи.

На запитване на общински съветници по отношение на повишените цени за прилагане на рибарско пристанище " Карантината “, той обясни, че ценовата политика е съобразена с пазарните условия. Към момента близо милион лв. губи пристанището. Заради това се актуализират и цените.

Относно запитване, касаещо поста основен проектант, защото в зала " Пленарна “ през днешния ден бе и отстранения от някогашния кмет Портних основен проектант Виктор Бузев, Коцев изясни, че ще има консурс за тази служба, само че откакто съдът се произнесе по отношение на проблема с обсовождаването на някогашния основен проектант.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР