Телевизорите LG OLED и хладилникът LG InstaView бяха наградени от

...
Телевизорите LG OLED и хладилникът LG InstaView бяха наградени от
Коментари Харесай

LG получи награди за иновация на CES 2021

Телевизорите LG OLED и хладилникът LG InstaView бяха наградени от CTA за „ най-хубава иновация "

Асоциацията на потребителите на технологии (The Consumer Technology Association - CTA) за следващ път прави оценка високо LG Electronics в областта на софтуерните нововъведения и дизайна, отличавайки компанията с няколко награди за иновация (CES Innovation Awards). Започвайки с две награди за иновация, заслужени за LG OLED TV технологията и LG InstaView Door in Door хладилна технология, LG получи невиждан брой за марката награди - над дузина.

CES 2021 отбелязва осмата поредна година, в която LG OLED тв приемници, озвучителни системи, домашни уреди, смарт телефони и други, получават премия за иновация на CES Innovation Awards - формалното самопризнание на промишлеността за най-иновативни артикули, показани на CES - световната сцена за нововъведения.

CES най-хубавото измежду нововъведенията : на CES 2021 LG OLED TV технологията бе удостоена за следващ път с премия за най-хубава иновация, този път в категория гейминг. LG е абсолютният водач при OLED тв приемниците като продължава наклонността да дава несравними условия за домашно забавление, радвайки своите консуматори с най-дълбоките и реалистични цветове и извънреден контрастност. За първи път LG получи премия за иновация за своите уреди за дома с LG InstaView Door-in-Door - хладилна технология, позволяваща на потребителите да виждат какво има в хладилника без да отварят вратата, като по този метод да резервират храната свежа, съчетавайки съвършен баланс сред форма и дизайн. Хладилникът разрешава и потреблението на гласови команди, защото разполага с новаторската технология на LG за различаване на гласови команди - още едно улеснение, което би улеснило всеки.

LG Home Entertainment : Особено значими за 2021 ще бъдат най-новите артикули на LG в бранша Home Entertainment - LG OLED, LG NanoCell, NEXTGEN TV и TONE Free слушалки. Повече елементи за продуктите на LG от този бранш ще бъдат оповестени по време на CES 2021 през януари.

LG домашни уреди : CES 2021 Innovation Awards ще показа новите уреди на LG, стартирайки с няколко LG InstaView Door-in-Door хладилници, WashTower еднокамерна пералня, която заема половината пространство, в същото време поемайки големи количества пране, LG ColdZero thinQ прахосмукачка, както и други перални и решения за филтриране на въздуха, в това число PuriCare Wearable Air Purifier.

LG мобилни телефони : Новаторския мобилен телефон и притежател на няколко CES Innovation награди - LG WING е първият въртящ се 5G телефон. Неговият 6.8 инчов P-OLED FullVision edge-to-edge екран, който се върти по часовниковата стрелка и може да се извива до 90 градуса, с цел да покаже втори 3.9 инчов OLED екран, е първият телефон в плана LG Explorer Project, предоставящ мулти-екранно прекарване за най-новите 5G технологии, е изключителна иновация в сферата. Още един притежател на премия за иновация е LG Velvet, предоставящ главозамайващ 6.8 инчов OLED Cinematic FullVision екран, многопрофилни камери и 5G подготвеност на добра стойност.

LG бизнес решения : Иновациите на LG IT business solutions са отличени на CES 2021 за артикули, идеални както за работа, по този начин и за игра. Мониторите LG UltraGear gaming и UltraWide са едни от наградените. Същото се отнася и за LG gram 17 laptop и проектора CineBeam Laser 4К.

CES награди за иновация : Наградите за иновация CES е годишно провеждано събитие, провеждано от CTA и отличаващо най-хубавите дизайни и инженерни решения за софтуерни артикули в 28 продуктови категории. Програмата отличава най-значимите нововъведения в всеобщо употребяваните технологии. Панел, формиран от експертни лица, медийни представители, дизайнер, инженери и други, правят оценка продуктите въз основата на разнородни характерности и качества като инженерни решения, дизайн, функционалност и потребителски настройки.

Пълният набор от награди, получени от LG на CES 2021 Innovation Awards, ще бъде оповестен според прес конференцията на LG, която ще се организира от 08:00 EST на 11.01.2021. Конференцията ще може да се гледа на уеб страницата на CES. През 2021 година водачи в промишлеността и нови производители ще се съберат виртуално сред 11 и 14 януари, с цел да отбележат и отпразнуват нововъведението, фокусирайки се върху нейното бъдеще и стремглавото развиване на софтуерната промишленост. Това ще е първото напълно цифрово осъществяване на CES. Програмата ще се трансформира в платформа за лансирането на нови артикули и ще разреши на софтуерното общество да споделя новостите и концепциите си по безвреден метод, представяйки продуктите, които ще оформят нашето бъдеще.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР