Телевизори Philips, TCL, Kivi и Sony предлага А1 на лизинг

...
Телевизори Philips, TCL, Kivi и Sony предлага А1 на лизинг
Коментари Харесай

Смарт телевизори на лизинг с 0% лихва от А1 


Телевизори Philips, TCL, Kivi и Sony предлага А1 на лизинг с 0% лихва 
(снимка: A1 България)

В разгара на спортните страсти от Евро 2024 телекомът А1 България предлага селекция от смарт тв приемници при специфични условия. През целия юли тв приемниците са налични на лизинг с 0% рента с проект за закрепени услуги. Сред определените модели са Philips, Kivi, Sony и TCL. 

Част от са новите Ambilight модели на Philips. Клиентите могат да избират сред три разнообразни размера ширина на екрана: 43, 50 и 55 инча.

Първият признак на тези тв приемници са специфичните LED светлини зад екрана , които се трансформират дружно със протичащото се на него – филм, спортно предаване или музикален клип. Този ambient резултат освен прави тв приемника да наподобява по-голям, само че и зрителското преживяване доста по-реалистично. Можете да употребявате Ambilight даже когато не гледате, защото тв приемникът е с минималистична, елегантна визия и се вписва с лекост във всеки интериор.

В допълнение към приятната визия, тв приемниците Philips от модели 32PHS6009/12, 43PUS8079/12, 50PUS8079/12 и 55PUS8079/12 са оборудвани с Dolby Atmos . Системата разполага звуковите резултати в пространството към фена за в действителност реалистично прекарване. Диалозите са по-ясни и цялостната звукова картина е усъвършенствана с AI технология.

Друга налична функционалност на моделите на Philips е 60-херцовият HDMI VRR . Това е опцията за освежаване на картината в синхрон с гейминг конзолата. Благодарение на нея, се реализира бърз геймплей и плавна графика.

Телевизорите Philips от А1 с 0% рента идват с необятен набор от смарт функционалности , с които всички киномани и спортни почитатели ще имат богат избор от излъчвания, филми и сериали по собствен усет. Картината е усъвършенствана с Pixel Precise Ultra HD технология, която обезпечава ярки изображения, богати цветове и гладко придвижване на облиците.

В допълнение, операционната система Titan OS улеснява търсенето и намирането на обичани сериали и филми, а отдалеченото от рециклирана пластмаса е с директни бутони към водещите стрийминг услуги за бързо начало на заниманията пред екрана.

С интерактивни функционалности и разнородни благоприятни условия разполагат и другите модели тв приемници, които А1 включва в офертата. Kivi 32H735QB е стилен, 32-инчов тв приемник с Dolby тон за реалистично преживяване, а Sony XR65A80LAEP OLED има усъвършенстване на контраста XR OLED Contrast Pro за впечатляваща картина.

Клиентите на А1 могат да се възползват от лятната селекция тв приемници на лизинг с 0% рента в магазините на А1 или онлайн на.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР