Телевизията, в която работела убитата Виктория Маринова, е собственост на

...
Телевизията, в която работела убитата Виктория Маринова, е собственост на
Коментари Харесай

Бившият съпруг на убитата Виктория се принудил да си купи самолет, защото...

Телевизията, в която работела убитата Виктория Маринова, е благосъстоятелност на някогашния й брачен партньор Свилен Максимов. Двамата са разграничени от февруари т. година, само че запазили положителни връзки и работели дружно, описаха техни близки, представени от в. Труд.
 



ТВН е дъщерно сдружение на компания “Нетуоркс ”. Компанията има кабелна мрежа и е най-големият районен снабдител в Североизточна България. 
``
реклама

Вицепремиерът Валери Симеонов показа, че имал правосъдни конфликти с Максимов, поради нелегално лъчение на телевизия Скат. 

Името на Максимов преди години бе упоменато в някои медии около скандал с негов съучастник, при който аверът му пребил манекенка. 

Бившият брачен партньор на убитата русенка неотдавна си купил частен аероплан. „ По насила станах водач. Разширихме бизнеса и в София. Трябваше постоянно да пътувам до столицата, а всички знаем какво става по пътищата – всеки ден произшествия, починали. Особено в този гибелен сектор Русе-Бяла. И взех решение да опитвам да хвърча със аероплан. За моя изненада – оказа се много просто, бързо и даже икономичeски преференциално ”, споделя той в изявление. 

В последните години е уредник и спонсор на на офроуд съревнование край Средна кула.

В късните часове на понеделник в Русе плъзна слух, че на околните на Виктория Маринова било обявено, че към този момент има обвинен за закононарушението. От полицията и прокуратурата обаче отхвърлиха коментар. Предполага се, че килърът е бил самичък. Според Министерство на вътрешните работи нямало сигнали тв водещата да е получавала закани.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР