Телевизия Европа купува „105,6 Новините сега“ - радиото, което от

...
Телевизия Европа купува „105,6 Новините сега“ - радиото, което от
Коментари Харесай

Телевизия Европа купува бившето Star FM

Телевизия Европа купува „ 105,6 Новините в този момент “ - радиото, което от октомври 2017 година звучи на софийската периодичност на Star FM. Новото име на медията ще е „ Радио Европа – Новините в този момент “. В програмната й скица ще влязат новините и публицистиката на Телевизия Европа. Очаква се стартът на радиото да бъде в средата на април тази година.
„ 105.6 Новините в този момент “ е част от групата „ Оберон Радио Макс “, която включва още Radio Fresh!, Radio FM+, Z-Rock и Radio Melody.
Сегашните водещи в „ 105,6 Новините в този момент " Ива Дойчинова, Елена Розберг и Евелина Павлова ще редуват изявите си с водещите от Телевизия Европа Георги Коритаров, Николай Лефеджиев, Ани Балджиян, Димитър Вучев, Кузман Илиев, Владимир Сиркаров, Антон Тодоров.
Новинарските излъчвания на “Радио Европа-Новините в този момент “ ще продължат да се излъчват във всички градове, покривани от сигнала на радиостанциите Radio Fresh!, Radio FM+, Z-Rock и Radio Melody - с над 40 предавателя в страната.
Плановете на двете медийни групи са за "разширяване на покритието на „ Радио Европа – Новините в този момент “ посредством присъединяване в състезания за лицензии и придобиване на съществуващи радио канали в страната ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР