Телевизионният водещ Владимир Познер, който години наред ръководи телеконференции между

...
Телевизионният водещ Владимир Познер, който години наред ръководи телеконференции между
Коментари Харесай

Журналист: Има опасност да настъпи нова студена война между Русия и САЩ

Телевизионният водещ Владимир Познер, който години наред управлява телеконференции сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати, счита, че е малко евентуално връзките сред Русия и Съединени американски щати да се подобрят с идването на власт на Джоузеф Байдън . Това съобщи той в изявление за ТАСС. Познър счита, че за доближаване сред двете страни " са нужни политическа воля на управлението и колосално търсене от страна на хората " . Все още телевизионният водещ не е виждал нито едното, нито другото. В същото време, той е уверен, че виновността за охлаждането на връзките сред Съединени американски щати и Руската федерация е на американската страна. „ Можем да кажем, че това е присъщо на ДНК на съветски жител - невероятно е да танцуваме под непозната музика ", изясни той. „ Или сме сътрудници, или сме равни, или не сме. Докато Съединените щати виждат Русия просто като страна, която не желае да танцува по тяхната мелодия, ще има такава връзка. Ако американците трансформират политиката си, не се колебая, че нашата страна - в лицето на управлението - би тръгнала напред ", уточни журналистът.
Телевизионният водещ не изключва опцията да настъпи следващата сред Руската федерация и Съединени американски щати.  " По създание тя към този момент съществува. Това не е студена война, тъй като в края на краищата студената война беше идеологическа. Двете системи бяха във война между тях. Тук към този момент няма системи. Но нищо сходно към този момент се случва. И, което е най-опасно равнището на съмнение един към различен в двете страни е доста високо. И в това отношение поражда заплахата от същинска война - сподели Владимир Познер. И войната е неволна ", счита журналистът.
 Избори в Съединени американски щати: Чука ли на вратата нова „ Студена война ”? Избори в Съединени американски щати: Чука ли на вратата нова „ Студена война ”?
Преди 4 година конкуренцията за Белия дом провокира освен в Русия, а в някаква степен и в Европа, ажиотаж кой ще победи. Симпатиите надде...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР