Телевизионният водещ Николаос Цитиридис за първи път загуби ума и

...
Телевизионният водещ Николаос Цитиридис за първи път загуби ума и
Коментари Харесай

Кръстиха кючек на Цитиридис

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис за първи път загуби мозъка и дума от поднесената му " изненада " по време на снощния епизод на неговото шоу. 

Гологлавият и устата водещ този път си го откри, откакто неведнъж е излагат гостите си с провокативни въпроси и ги е карал да правят неща, които са срещу желанието им. Цитиридис потъна вдън земя от позор, откакто към този момент има кючек, кръстен на него. 

Снощи в по-късното шоу на Николаос Цитиридис, специфични посетители бе група “Фантазия ”. Момчетата показаха най-новото си парче “Playboy ”, което излезе напълно скоро.

Освен другарски и много занимателен диалог, водещият на шоуто насочи музикално предизвикателство към групата. Силвър, Нани и музикантите трябваше да разпознаят към този момент одобрени шлагери, само че в забързан вид.

В отговор на непредвидената изненада, групата провокира Николаос на рап батъл. За пропусналите - Цитиридис с изключение на стендъп комендиант се е изявявал и като рапър.

Така в унисон с цялата обстановка групата промотира и още едно парче озаглавено “Цитиридис Кючек ”. За по-малко от 12 часа обществените мрежи преливат от споделяния на “Цитиридис кючека ” и запитвания по кое време ще се появи публично на бял свят. Водещият на шоуто остана повече от сюрпризиран, а групата на народа се показа ослепително и този път.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР