Телевизионният водещ Ник Ноулс трудно може да повярва, че е

...
Телевизионният водещ Ник Ноулс трудно може да повярва, че е
Коментари Харесай

Ник Ноулс обяснява неузнаваемия нов облик и теорията за „терминалната диагноза“

Телевизионният водещ Ник Ноулс мъчно може да повярва, че е на нашите екрани от 40 години – само че е решен да продължи да се постанова, макар че срамежливо се назовава „ наднормено тегло 61 -годишен ”.

Той признава, че постоянно е „ ужасяващ ” от последните си завършения, което не е изненадващо – стратегиите му за пътувания са го виждали да прави всичко – от втурване с цип през Големия каньон до изправяне на гърмяща змия в Долината на гибелта.

Но до момента в който DIY SOS може да наподобява като същия човек, който познаваме и обичаме, обществените медийни тролове побързаха да виждат променения му външен тип в последно време – като Ник даже стана наклонност онлайн тази седмица откакто се появи в The One Show, когато жестоки тролове означиха, че е „ неразпознаваем “ заради по-широката си талия и гъста брада.

Омразата обаче няма да стигне до Ник... той е благополучен, наскоро- е благоприятен за зашеметяващата избраница Кейти Дейди и счита, че е доста по-свързан с него, в сравнение с супер здрав човек като Беър Грилс....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР