Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов дойде с ранена ръка и със

...
Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов дойде с ранена ръка и със
Коментари Харесай

Андрей пострада в зимната хала на път за БТВ

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов пристигна с ранена ръка и със забавяне в студиото на bTV поради битката си със снега и леда. Именикът съобщи, че не упреква никого и самичък си е отговорен за всичко. Той не съумял да изкара колата си от гаража на къщата си, тъй като системата за заключване била замръзнала. Той се опитал да я отвори с груба мощ, употребявайки чук за пържоли. В последна сметка обаче не съумял, само че пък си счупил нокът.

Болката обаче не го спряла да тръгне за гостуването си в „ Преди обед “. Той тръгнал пешком с вяра да срещне такси по пътя. Такива обаче нямало. В тази обстановка тапите в снежна София на процедура му помогнала.  Андрей отворил вратата на изчакваща кола и попитал дали водачът може да го откара до НДК, където е студиото на bTV. Водачът се съгласил.

Андрей призна, че ръката го боли, само че героично устоя на изявлението в ефир с Десислава Стоянова. Интересен факт е, че неговият екранен сътрудник Иван има рожден ден на днешната дата. По тази причина именния ден на Арнаудов най-често оставал на назад във времето, тъй като нормално чествали дружно. В момента обаче Иван бил ангажиран с работа, по тази причина не взе участие в предаването. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР