Телевизионният готвач Джон Тород вкамени“ съпругата си Лиза Фокнър, когато

...
Телевизионният готвач Джон Тород вкамени“ съпругата си Лиза Фокнър, когато
Коментари Харесай

Бързият развод на звездата от MasterChef Джон Тород и „страхливото“ писмо до съпругата му Лиза Фокнър

Телевизионният готвач Джон Тород „ вкамени “ брачната половинка си Лиза Фокнър, когато тя взе участие в Celebrity MasterChef – само че той съумя да я ухажва по-късно надолу по линия.

Феновете на двойката звезди ще бъдат осведомени с известното им готварско предаване, John and Lisa's Weekend Kitchen по ITV – само че може би не знаят по какъв начин шоубизнес дуото в действителност се е срещнало. Двамата би трябвало да благодарят на MasterChef, че ги събра през 2010 година, когато състезателката Лиза трябваше да сервира ястията си, с цел да оцени Джон.

И двамата в други връзки те сътвориха другарство и Лиза настоя, че няма нищо романтика сред тях. Но няколко години по-късно, когато и двамата бяха необвързани, Джон предложения Лиза на среща и те осъзнаха, че имат неоспорима химия. През 2019 година те се ожениха и останалото е история.

И Джон, на 58, и Лиза, на 51, са били женени преди, като актрисата Лиза преди този момент се е омъжила за Крис Когил, който играе Тони Кинг в EastEnders. Двойката осинови дружно щерка на име Би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР