Телевизионните камери и живото излъчване на драмата от парламента са

...
Телевизионните камери и живото излъчване на драмата от парламента са
Коментари Харесай

Медицинските сестри от парламента: Ако нямаше камери, щяха да ни влачат по коридорите

Телевизионните камери и живото лъчение на драмата от Народното събрание са избавили медицинските сестри от посягане от страна на НСО. Това обявиха пред бТВ две от сестрите – Мая Илиева и Бойка Анастасова, която прекара повече от час на перваза на постройката на някогашния партиен дом. До нея бяха охранители, в това число и шефът на службата ген. Красимир Станчев. Те се опитхаха да я смъкват принудително от перваза, само че не съумяха. След близо 24 часа в Народното събрание петте дами си потеглиха непринудено.

Аз не съм терористка

" Ситуацията изискваше от мен да отвръщам, тъй че да запазя сигурността си. Аз бях уплашена, те нахлуха и инстинктивно търсех спасението. И единственото място, където можех да се скрия по този начин, че да не ме пипнат и да не ме блъскат, аз чаках с влизането им дори и да ни посегнат. Това не се случи обаче. И мястото, където бяха предпазена, беше пред камерите ", съобщи Анастасова.

Същото сподели и Илиева.

" Само това, че бяхме в ефир ни избави от унижението още веднъж да бъде влачени по коридорите, по тази причина взехме решение сами да напуснем постройката ", сподели тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР