Телевизионната звезда Жасмин Ленард, бивша приятелка на футболиста Кристиано Роналдо,

...
Телевизионната звезда Жасмин Ленард, бивша приятелка на футболиста Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Бивша на Роналдо: Той е пълен психопат!

Телевизионната звезда Жасмин Ленард, някогашна другарка на футболиста Кристиано Роналдо, заплаши, че е подготвена да извади „ кирливите му ризи “. Заканата й е опит да отбрани американката Катрин Майорга в делото й против футболната звезда.

Миналата година Майорга проговори и упрекна Ронладо в обезчестяване. Сега звездата на Ювентус следва да бъде съден в Съединени американски щати.

Жасмин, която имала близки взаимоотношения с Роналдо преди 10 години, употребява обществените мрежи, с цел да очерни португалеца.

Тя го дефинира като „ умопобъркан “ и добави, че Роналдо не стопира да лъже. Ленард твърди, че разполага с пикантни записи и известия, които "ще покажат истината " за футболиста. "Никой няма визия какво в действителност съставлява той. Ако го познавахте даже на половина, щяхте да бъдете ужасени ", написа Ленард в Twitter.

"След като мислих дълго се обръщам към Катрин Майорга и нейния юридически екип, с цел да предложа своята помощ в делото й против Кристиано. Не мога да седнал съм повече и да го виждам по какъв начин лъже. Ще направя всичко допустимо, с цел да й оказа помощ. Имам известия и записи, които ще бъдат скъпи за Катрин и нейния екип, с цел да покажат неговата същинска същина ", продължава тя.

"Той е хулиган, той е измамник, (...) умопобъркан. Никой няма да повярва на тези неща, които ще споделя, в случай че нямам доказателства, само че аз съм мъдро момиче, имам доста такива. Играта стартира ", споделя още Жасмин Ленард.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР