Телевизионната водеща Нана Гладуиш ще се подложи на операция за

...
Телевизионната водеща Нана Гладуиш ще се подложи на операция за
Коментари Харесай

Нана отстранява яйчниците си

Телевизионната водеща Нана Гладуиш ще се подложи на интервенция за премахване на яйчниците при започване на другата седмица. Интервенцията е част от битката й с рака на гърдата.

Чаровното лице на „ Съдебен спор “ към този момент е минала химиотерапия и лъчетерапия и сега се подлага на хормонална терапия.

„ Туморите са се свили, само че са на доста подло място. Сега, втория път се оказа, че те са в опашката на гърдата “, описа пред Нова Телевизия тя.

Фондацията на Нана „ Една от осем” означи международния ден за битка с рака на яйчниците в центъра на София, а искащите получиха грим в синьо-зелената гама - цветът за борбата със болестта.

Гладуиш призна, че още веднъж потегля на кръстоносен поход против рака в края на предишния юни след 5-годишна ремисия. Фондацията си тя сътвори през 2013-та в апартамент, който ремонтира и нае със лични средства. Идеята й с „ Една от 8 “ бе да се излезе от анонимността на форумите и да се сътвори легално място, в което една жена с подобен проблем да се успокои и да получи всичко належащо като извънболнична помощ. Името е въодушевено от международната статистика, съгласно която една от осем дами над 25-годишна възраст заболява от рак до края на живота си.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР