Телевизионната водеща Деси Цонева е била нахапана от кучето си,

...
Телевизионната водеща Деси Цонева е била нахапана от кучето си,
Коментари Харесай

Деси Цонева в клиника след ухапване от куче

Телевизионната водеща Деси Цонева е била нахапана от кучето си, разкри самата тя в обществените мрежи. Внучката на именития артист Коста Цонев и славната говорителка Анахид Тачева бе затрупана от многочислени въпроси поради външния си тип, на които отговори: " Никой не ме е бил, ухапа ме кучето “.

Известната с бурния си манталитет брюнетка качи поредност от видеа в персоналния си профил в Инстаграм. От първото качено клипче се вижда, че Цонева е посетила клиниката по лицево-челюстна хирургия в ранните часове на деня. Очевидно това е шокирало почитателите ѝ, които, мощно обезпокоени, започнаха да задават въпроси за здравословното ѝ положение. Малко по-късно Цонева ги успокои с обяснението, че всичко с нея е наред, а повода за сцепената ѝ вежда се крие в малко по-грубичка игра с домашния ѝ любим. " Ухапа ме кучето, напълно по моя виновност “, показа с почитателите си ексводещата.

Оказало се, че раната е дълбока и това наложило визитата в болница, където на Цонева била оказана първа помощ, а сцепената вежда залепена. Малко по-късно още веднъж в профила си в мрежата Деси показа и виновника за утринното си посещаване в незабавното - булдога Бейкън. Красивата брюнетка от край време се слави с любовта си към домашните любимци. Преди време Цонева подвигна на крайници цяла Банкя, откакто Бейкън изчезна от вкъщи ѝ.

Спешното поделение е било посетено и от още една родна звезда – инфлуенсърката Теа Минкова. Половинката на артиста Наум Шопов е с контузени пръсти. В фотография, оповестена в профила на звездата от " Откраднат живот “, се вижда че красивата Теа е с превързана дясна ръка. Това не пречи на младата майка да се отдаде на игри с дъщеричката си, оповестява " Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР