Телевизионната половинка на Мамин Сашко Деси Стоянова постоянно раздава правосъдие

...
Телевизионната половинка на Мамин Сашко Деси Стоянова постоянно раздава правосъдие
Коментари Харесай

Срамота! Хиляди хора видяха откъде са излезли синовете на Деси Стоянова. Що за майка е това?!

Телевизионната половинка на Мамин Сашко Деси Стоянова непрекъснато раздава правораздаване и правдивост в ефир, а в действителност тя не е от най-моралните дами. Това стана ясно по време на първия й ефир за новата година.

На 2 януари Десислава направи нещо немислимо за нея. Ако го беше направила плеймейтка или фолк певица, това нямаше да е вест, само че защото журналистка с две деца и дълготраен брачен партньор го направи, всички останаха удивени.

Деси Стоянова си сподели най-милото пред хиляди фенове на дребния екран. Тя се разкрачи краката по този начин, че да се види добре от кое място са излезли синовете й близнаци.

Очевидно тв водещата е почитател на паметния филм „ Първичен инстинкт “, където Шарън Стоун по същия метод си развя най-милото обществено.

Деси обаче, за разлика от Шарън, носеше долни дрехи и това се видя в ефир. Все отново обаче даже бикините й мъчно можеха да скрият някои от срамните й елементи, а това не е по никакъв начин добре.

Журналистката сътвори усещане, че инцидентно го е направила, само че може и да не е по този начин. Според слуховете 47-годишната Деси страдала от липса на мъжки милувки, защото със брачна половинка й се били отчуждили, а и той е много по-възрастен от нея и към този момент не му е доста до полови подвизи.

Ето за какво Стоянов решила да покаже, че още я бива, като си изложи най-милото на показ. Така тя демонстрира на всички критици, че още е жена и половина.

Показа обаче и нещо друго, а то разочарова мнозина. Показа същинското си лице. Досега тя се правеше на моралистка, а се оказа, че за няколко мъжки погледи е подготвена да се трансформира в новата Николета Лозанова, или още по-лошо – в новата Златка Райкова.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР