Телевизионната легенда Карол Вордман нарече провалилия се кандидат за кмет

...
Телевизионната легенда Карол Вордман нарече провалилия се кандидат за кмет
Коментари Харесай

Карол Вордерман заклейми Тори Шон Бейли като „сексистка“ след „цици и задници“ в Instagram

Телевизионната легенда Карол Вордман назова провалилия се претендент за кмет на торите Шон Бейли за „ сексистки “ мнения след изявленията му над нейни изявления в Instagram.

Това се случи, когато връстникът на торите, който загуби наддаването си против Садик Хан през 2021 година за кметството, се опита да сложи под въпрос доверието в някогашния водещ на Countdown като „ сериозен политически коментатор “.

Появява се на GB News предходната седмица той сподели: „ Вижте, от една страна, тя има всички тези неща, знаете ли, тя е сериозен политически коментатор, а по-късно, в случай че погледнете нейния Instagram, всичко е фотоси на дупето и циците й. И по този начин, какво е тук? Тя не може да бъде и двете. "

В отговор на изявленията в Twitter /X, госпожа Vorderman упрекна лорд Бейли в женомразство поради мненията му. Тя разгласява: „ Така че Шон счита, че дамите, които носят ликра във фитнеса, не би трябвало да имат политическо мнение... или допускам гласоподаване! Неуспешният претендент за кмет #SexistShau...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР