Телевизионен репортер беше брутално извлечен от решетката по време на

...
Телевизионен репортер беше брутално извлечен от решетката по време на
Коментари Харесай

Телевизионен репортер беше изваден от решетката на Формула 1 от охраната по средата на интервюто с Макс Верстапен

Телевизионен кореспондент беше брутално извлечен от решетката по време на изявление с Макс Верстапен преди Гран При на Емилия Романя.

Около 10 минути преди началото на надпреварата в Имола, Рейчъл Брукс от Sky Sports чакаше да беседва със международния първенец, който разговаряше с кореспондент от Viaplay, който излъчваше F1 в Холандия.

Верстапен си проправяше път към решетката, до момента в който разговаряше с индивида от Viaplay, който явно нямаше подобаващата акредитация, защото скоро беше сграбчен от длъжностно лице и отведен на жаба. Верстапен погледна обратно загрижено, до момента в който Брукс се засмя неудобно, преди да разпита в резюме холандския водач.

Зрителите останаха шокирани от случая, като мнозина смятаха, че длъжностното лице е било прекомерно жестоко. Един сподели: „ Разбрах, че не е имал пропуск, само че можеше да бъде малко по-добър. Няма потребност да го манипулирате по този начин. “

Втори попита: „ хаха, за какво го влачат по този начин? “ Трети предложи: „ Той си е не запомнил стикера с мрежата. “ Друг добави:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР