Телевизиите взилат в свирепа война за рейтинг, като Би Ти

...
Телевизиите взилат в свирепа война за рейтинг, като Би Ти
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева издаде наградите в Кой обича България?, Мария Игнатова-първата двойка в Един за друг

Телевизиите взилат в свирепа война за рейтинг, като Би Ти Ви залага и на нови излъчвания, липсвали от ефира с години. Състезанието " Кой обича България? " ще свети с водещата Алекс Сърчаджиева, която пък издаде какви награди ще печели публиката. " Наградите ни са страхотни и постоянно български: Туршия, сладко по истинска рецепта, пълнени чушки ", показа за първи път актрисата, чу Hotnews.bg. Забавната телевизионна игра, отдадена на родината, дава обещание нови познания и чудесно въодушевление за цялото семейство пред екрана, а явно и вкусни и необикновени награди.
Реклама
Мария Игнатова, която този сезон застава до Емо Чолаков в " Един за различен " също снима без спиране риалити предаването в познатата къща край София. На смешка тя сподели първата двойка, която влиза в двора на баровската хасиенда-двойка бездомни кучета, които чакат появяването на екипа.

Това е нещо ново и напълно друго от всичко, което съм правила до момента. Харесвам Емо и неговото необикновено възприятие за комизъм. Да застана паралелно до него в петия сезон на „ Един за различен “, за мен ще бъде голямо наслаждение. Човешките взаимоотношения постоянно са били извънредно любопитни и нямам самообладание да се впусна в приключението и да следя двойките от първия ред “, разяснява от своя страна Мария Игнатова.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР